Notícies

29/09/2022

NOVA ACTIVITAT (pròximament)

  • Activitat: BOXA
  • Sexe: Homes, dones.
  • Horaris: Dilluns, dimecres i divendres 19:00 h a 20:00 h (Aquests horaris són provisionals i estan pendents de confirmació)
  • Tipus d'abonament: Inclosa dins el PAS
  • Edat: A partir de 14 anys
  • Preinscripció: Emplena les dedes d'aquest enllaç

 

La boxa no és territori exclusiu dels homes. Si ho proves et veuràs millor davant el mirall, et sentiràs molt millor i guanyaràs respecte entre els teus coneguts.

Els famosos i famoses també es posen els guants: el boom de la boxa arriba a les estrelles, i ara també a Son Angelats. algunes persones  poden demostrar-te que val la pena: Alex Gonzalez, Elsa Pataky, Dani Martin, Viki Martín Berrocal, Pilar Rubio, Khloé Kardashian, Belinda, Adriana Lima, la diseñadora de Dolores Promesas, Alicia Hernández, Taylor Swift, la súper model Karlie Kloss, i segueixen les inscripcions.

Tonifica el teu cos: l'entrenament de boxa incrementa la massa muscular i per tant és més que un exercici cardiorespiratori. Quan fas boxa concentres la teva energia en aquestes zones que solen ser difícils, com els braços.

Aprens autodefensa: tant de bo que mai hagis d'usar-la, però no està de més saber alguns moviments així com cops precisos que podries arribar a utilitzar davant un possible atac.

Serveix de teràpia contra l'estrès: Evadeix-te dels problemes diaris, és molt millor treure la fúria que tens dintre pegant-li a la bossa i cremant energia

Diverteix: totes les persones que van provar una classe de boxa ho han passat de 10 i recomanen aquest exercici que va més enllà de seguir la clàssica rutina d'exercicis

Treballa més que els braços: la boxa mou molt les teves cames, que es modelen a bon ritme, així com també treballa aquests flotadors que tant et molesten.

Pèrdua de pes: es cremen un munt de calories en cada entrenament. 

 

Seguim fent feina per millorar, arriba la Boxa al Poliesportiu Son Angelats

12/08/2022
ACTIVITATS GRATUÏTES

Experiència PAS Del 16 al 21 d'agost.

 

Un any més, les festes de Sant Bartomeu esdevenen unes dates molt especials per als Sollerics i Mallorquins en general, des del Poliesportiu municipal de Son Angelats ens volem sumar a aquesta data tan assenyalada oferint una setmana de jornades de portes obertes: una ocasió única perquè puguis conèixer de primera mà les instal·lacions esportives i l'ampli ventall d'activitats que si desenvolupen pensades especialment per a tu, pels teus fills i per tota la família. Esperem que gaudeixis de l'experiència PAS.

 

INFORMACIÓ

Amb les jornades de portes obertes pots accedir a la piscina, a la sala de musculació i a totes les activitats PAS prèvia inscripció.(Per ordre d'inscripció, aforaments limitats)

 

POTSER T'INTERESSA!

Doncs és molt fàcil, segueix les instruccions per obtenir el teu codi QR per entrar a les instal·lacions i/o reservar activitats.

 

ACTIVITATS!

Pots veura totes les activitats de la setmana aquí

 

 

UN AVANÇ DE SETEMBRE!

Primer donar-te les gràcies per la gran acollida del nou model de tot inclòs, les noves sales més espaioses i condicionades, el gimnàs climatitzat i tot l'esforç que està fent l'Ajuntament de Sóller, Sóller 2010 i el personal del Poliesportiu Son Angelats perquè puguis gaudir de millors instal·lacions i més serveis a un millor preu.

Continuem fent feina amb una graella d'activitats amb novetats, una graella que serà mòbil d'acord amb l'interès dels usuaris i disponibilitat, una graella d'activitats per totes les edats i que afavoreix la conciliació familiar.

Preus PAS

Fills d’abonats (6 a 15 anys)  12,00
Infantil (6 a 15 anys)  24,50 
Juvenils (16 a 24 anys)  42,00
Adults (26 a 64 anys)  49,00
Parelles d’abonats (consulta condicions)  39,00
Majors de 65 anys, pensionistes i jubilats  24,50
Membres familia nombrosa/monoparental (consulta condicions)  24,50
Situació d’atur (consulta condicions)  24,50

(Els preus no inclouen la matrícula)

 

Cursets, campus i festes infantils!


Principals novetats.

  • Descomptes per abonats.

  • Més d'un mes gratis contractant tota la temporada (setembre-juny).

  • Descomptes especials per germans. (15% i 20%)

Consulta preus aqui.

 

 

 

 

 

06/07/2022

Vols fer feina amb nosaltres? 

En data 24 de març de 2022 el Consell d'Administració de l'Entitat Pública Empresarial Sóller 2010 va aprovar la convocatòria i les bases
específiques que regiran el procediment selectiu, mitjançant concurs de mèrits, per a la creació d'una borsa de treball de personal per a la
recepció del Poliesportiu municipal Son Angelats de Sóller.

 

 

 

 

06/07/2022

Vols fer feina amb nosaltres?

En data 24 de març de 2022 el Consell d'Administració de l'Entitat Pública Empresarial Sóller 2010 va aprovar la convocatòria i les bases
específiques que regiran el procediment selectiu, mitjançant concurs de mèrits, per a la creació d'una borsa de treball de personal per a la
recepció del Poliesportiu municipal Son Angelats de Sóller.

Aquí trobaràs les bases, animat  ens encantarà tenir-te al nostre equip.

04/07/2022

Ens complau comunicar-li que queda obert el termini de matricules pel curs de natació per la temporada 2022-2023 amb els següents torns:

  • 1r torn fins dia 15 de juliol pels alumnes que estaven inscrits al mes de juny
  • 2n torn per tothom

Com a principal novetat, ja no és necessari ser abonat a l'instal.lació per realitzar un curs, s'estableixen quotes per no abonats i per abonats PAS (activitats de sala per nins/nines i descomptes especials.)

Per tal d'afavorir la práctica esportiva i la conciliació familiar els horaris afavoreixen que els pares/mares puguin fer activitat fisica al mateix temps que els nins/nines duen a terme activitats esportives i lúdiques incloses a l'abonament PAS. (consultar horaris sales)

 

 

 

(Preu establert amb l'opció més econòmica sense Matrícula, més informació a la recepció de Son Angelats)

08/06/2022

El POLIESPORTIU SON ANGELATS proposa a les famílies un campus esportiu divertit i educatiu per a aquest estiu.

Lloc: Piscina - Pavelló - Sales climatitzades

Sols 20 places, no et quedis sense!

El campus esportiu, que es farà del 27 de juny al 19 d’Agost, en horari de 9 a 14:00h (possibilitat de guarderia de 8 a 9h) 

Alternativa pedagógica molt interessant per al temps de vacances dels infants. Durant aquests dies de campus, els infants tindran l’oportunitat de divertir-se i aprendre amb tot un seguit d’activitats esportives, lúdiques i recreatives molt completes i pensades especialment perquè tots els infants tinguin molt bon record del seu pas pel campus esportiu.

L'esport es el nostre principal objectiu, juntament amb els jocs, els tallers, i les activitats extraordinàries.

Els jocs d’aigua a la piscina, són el nostre tret diferencial.

Més informació abans de la reunió adreceu-vos a la recepció i podreu veure com organitzem les setmanes.

 

Durant les setmanes del Campus Esportiu, el centre d’interès serà el món fantàstic de Marvel i els seus personatges

CAPITÀ AMÈRICA / HYDRA - Del 27 de juny a l’ 1 de juliol

SPIDER MAN / VENOM - Del 4 al 8 de juliol

IRON MAN / THANOS - De l’11 al 15 de juliol

THOR / LOKI- Del 18 al 22 de juliol

HULK / NEBULA - Del 25 al 29 de juliol

 

Us hi esperem!

 

«  1 2 3 4  »