Notícies

04/02/2021
COVID

 

Informam que el Poliesportiu Son Angelats es manté obert amb les següents condicions fins dia 15 de Febrer de 2021 aplicant les normes aprovades pel Govern i publicades en el BOIB núm. 5 de 12 de gener de 2021: 

SALA MUSCULACIÓ Tancada

ACTIVITATS DIRIGIDES FITNESS I AQUÀTIQUES Suspeses

NATACIÓ Subjecta a restriccions: qualsevol reserva prèvia queda anulada, és necessari tornar-se a apuntar.

CLUBS: Només es permet l’activitat d’esports federats (entrenadors i jugadors), públic prohibit.

DEVOLUCIONS: Quotes de les activitats dirigides (fitness i aquàtiques) i abonaments del gimnàs: s’allargarà el termini de les quotes automàticament. Els usuaris que ho desitgin poden sol·licitar el retorn de la part proporcional corresponent. 

Més informació aquí.

02/04/2020
COVID

C) En matèria d'esdeveniments esportius i pràctica esportiva

1. Es prohibeix l'assistència de públic als esdeveniments esportius de qualsevol categoria.

2. Se suspèn l'activitat de les instal·lacions esportives cobertes on no es desenvolupi el currículum d'ensenyaments oficials reglats. S'exceptuen d'aquesta obligació:

-Les instal·lacions en què es dugui a terme activitat esportiva federada organitzada, les quals poden romandre obertes únicament mentre es duguin a terme els entrenaments dels esportistes federats i s'hi ha de limitar l'accés als esportistes i als seus entrenadors. Aquesta activitat es regeix per la normativa i els protocols específics que hi són aplicables.

-Les instal·lacions en què es dugui a terme una activitat dirigida individualitzada, és a dir, amb la presència d'un sol entrenador que dirigeix un sol esportista dins l'espai esportiu.

-  A les piscines esportives cobertes, es permet l'activitat d'una sola persona per carril, amb un màxim de 4 persones simultàniament en la totalitat de la piscina.  

«  1 2 3 4  »